Untitled Document
Sinds 1999
Untitled Document
U bevindt zich hier: Webboy  »  Home  »  Diensten

Diensten

Computerservice

Webboy biedt computerservice, onderhoudsabonnementen en online backup oplossingen. De Webboy is in 1999 opgericht om de normale gebruiker te verlossen van al het gedoe met de computer. De medewerkers van de Webboy beschikken minimaal over een HBO denkniveau en komen vriendelijk over.

Een overzicht van onze diensten:

Computerservice aan huis of op afstand

Computerservice van de Webboy omvat al uw computer gerelateerde werkzaamheden: Oplossen van problemen, beantwoorden van uw vragen, werkzaamheden aan uw (draadloze) netwerk, het aansluiten van computers, verhuishulp en nog veel meer! Wij kunnen u ook helpen via Hulp op Afstand.

Reparatie

Wanneer uw computer onherstelbaar geinfecteerd is met een virus, of hardwarematige defecten heeft, kan de Webboy uw computer repareren. Dit doen wij in 3 stappen: Afkoppelen bij u thuis, Reparatie op kantoor, Aankoppelen bij u thuis.
Meer..

Onderhoudsabonnement (WOA)

Wist u dat uw PC net als uw CV-ketel en uw auto onderhouden moet worden? Met het onderhoudsabonnement van de webboy verzekert u zich van halfjaarlijks en preventief onderhoud van uw PC inclusief virusbeveiliging. Verlos u van al dat moeilijke, technische gedoe en neem nu het Webboy PC Onderhoudsabonnement
Meer..

Backup online (BUO)

Met backup online maakt u via internet automatisch backups van uw bestanden. Uw gegevens en documenten worden veilig opgeslagen op de Webboy backup online server en zijn eenvoudig weer terug te halen. Geen gedoe, alles wordt door de Webboy ingesteld!
Meer..

Hulp op afstand (HOA)

Met hulp op afstand verzekert u zichzelf van computerhulp op afstand, binnen twee uur, voor een kwartje per dag.
Meer..

Bespaar een hoop zoeken en neem direct contact met ons op
  • Plan direct een Webboy door te bellen naar: 070 3907084
  • Voor minder dringende vragen kunt u ons een e-mail sturen.

Laat uw ICT keuren door de Webboy

Veiligheidskeuring voor uw ICT
Bescherm uw persoonlijke gegevens
Voldoe aan de eisen gesteld door uw bank
Voorkom problemen door internetonveiligheid
Advies van gecertificeerde keurmeesters