Untitled Document
Sinds 1999
Untitled Document
U bevindt zich hier: Webboy  »  Home  »  Diensten   »  Backup online


Backup online

Backup Online

Online simpel een backup van uw gegevens? Eerste volle maand gratis!

Backup-online aanvragen

Wat is Backup-online? (BUO)

Met backup online maakt u via internet automatisch backups van uw bestanden. Uw gegevens en documenten worden veilig opgeslagen op de Webboy backup online server en zijn eenvoudig weer terug te halen. (Binnen 4 uur)

Hoe werkt Backup-online?

Volledig automatisch
De Webboy stelt eenmalig in wat u wilt backuppen. Backup online wordt direct bij het opstarten van uw PC gestart. De backups worden versleuteld en via internet verstuurd naar de Webboy backup online server middels een beveiligde SSH-verbinding. Uw gegevens worden opgeslagen op de backup online server van de Webboy. Periodiek wordt gecontroleerd of de gegevens die op de server zijn opgeslagen langer dan een maand niet geüpdate zijn. Mocht dit het geval zijn dan wordt u daarvan op de hoogte gesteld, want dit kan op onvolkomenheden wijzen.

Veilig

Uw gegevens zijn alleen toegankelijk met een persoonlijke inlognaam en wachtwoord. Uw gegevens worden gecontroleerd op virussen met behulp van diverse virusscanners. Heeft u een virus? Dan bellen wij u en verhelpen het probleem zodat u veilige toegang tot de online backup heeft. (nacalculatie) Bij het uitvoeren van Webboy onderhoudsbeurt (WOA) wordt uw PC gecontroleerd op 'zwevende data'. Bovendien wordt de grootte van de backup genoteerd en gecontroleerd met de grootte op de backup online server. Kortom: De Webboy waakt over uw data!

Bestanden terughalen

Heeft u per ongeluk bestanden gewist? Bent u data kwijt door brand, diefstal, een kapotte harde schijf of is uw besturingssysteem corrupt geraakt? Wij halen uw bestanden binnen 4 uur terug. Afhankelijk van de situatie bespreken wij met u de te bewandelen weg om uw backup terug te plaatsen. (nacalculatie) Wij hebben inmiddels veel ervaring met externe partijen die uw data kunnen recoveren. Uiteraard is de waarde van uw data hierin sterk bepalend.

Wat kost Backup-online?

Backup online (BUO-abonnement) is bij een WOA abonnement gratis tot 10 GB.

Vanaf 10 GB t/m 50 GB betaalt u € 48,40 (exclusief b.t.w.). Elke volgende 50 GB weer € 48,40 , etc, etc.

Na betaling van de factuur (u betaalt per jaar vooruit) kunt u onbeperkt gebruik maken van Backup-online. Dit BUO-abonnement wordt voor een jaar vooruit in rekening gebracht. De opzegtermijn is 3 maanden. Kan alleen i.c.m. een WOA onderhoudsabonnement.


Klik hier om Backup-online aan te vragen

Bespaar een hoop zoeken en neem direct contact met ons op
  • Plan direct een Webboy door te bellen naar: 070 3907084
  • Voor minder dringende vragen kunt u ons een e-mail sturen.

Laat uw ICT keuren door de Webboy

Veiligheidskeuring voor uw ICT
Bescherm uw persoonlijke gegevens
Voldoe aan de eisen gesteld door uw bank
Voorkom problemen door internetonveiligheid
Advies van gecertificeerde keurmeesters